Совети | Работа на брод | Студентски програми | Услуги | Едукација
Саитис
Назад
Објавен на:13/03/2013
Важи до:31/03/2013

Работно место:Шивачки

Контакт: saitis.production@gmail.com 075-836-680 
 

 
Повеќе:
 
Целосен оглас:
Целосен оглас:
Целосен оглас:
Текстилната фабрика ДОО Саитис има потреба од нови вработени со искуство за работа на машина за шиење оверлок и обична , и работа на пегли.

Лице за контакт Јулијана тел.075-836-680
 

 - www.rabotavobitola.com.mk -2009 -Сите права се задржани -